Gratis toolkit Haarmodelijn voor leden Kappers-cao

Speciaal voor de leden die onder de Cao Kappers vallen hebben wij een aanbod voor een gratis toolkit Haarmodelijn 2020. Eén van de vele voordelen die je als lid van CNV Vakmensen hebt.

Haarmodelijn voorjaar / zomer 2020
Op 23 maart vindt het Vaktechnisch Hair Fashion Event plaats in de Flint in Amersfoort. Hierbij wordt de nieuwe Haarmodelijn van voorjaar – zomer 2020 gepresenteerd. Dit evenement is het enige onafhankelijke, vaktechnische trend-event van de Benelux. Aankomende editie belooft weer een groot fantastisch vaktechnisch kappersfeest te worden met de lancering van de nieuwe haarmodelijn en diverse spectaculaire presentaties. Er zijn meerdere shows en een uitgebreid inspiratieplein... Het bruist van de leuke activiteiten!

Live demo's
Op het inspiratieplein vind je verschillende bedrijven die je graag bijpraten over de heetste nieuwtjes en ontwikkelingen. Daarnaast zijn er meerdere vaktechnische shows op het gebied van kleur, lang haar en mode. Superinteressant!

Tricks & skills
De Haarmodelijn is een ode aan het kappersvak en doet een beroep op al jouw tricks en skills voor een supertrendy look voor jouw klanten. De Haarmodelijn belooft één groot vaktechnisch feest te worden dat je niet wilt missen.

Lees hier meer informatie over het programma en laat een reactie achter op Je Achterban!

Maak kans op (vrij)kaarten en een kijkje achter de schermen
Wij verloten onder de lezers van de nieuwsbrief 4 vrijkaartjes. Kijk hiervoor op de website en laat jouw naam en adres achter op dit mailadres: style@cnvvakmensen.nl

Gratis toolkit
Speciaal voor onze leden hebben wij een uniek aanbod. Alle vaktechniek, foto’s en het marketingmateriaal van de Haarlijn voorjaar-zomer 2020 kun je eenvoudig downloaden. Wil jij de vaktechnische omschrijvingen van alle kapsels gratis ontvangen? Klik hier om de vragenlijst in te vullen om de inspirerende toolkit te ontvangen!

Cao Kappers De cao is op 1 februari 2020 afgelopen. Dit betekent dat de cao niet meer algemeen bindend is. Wel heeft de cao een nawerking voor werknemers die lid zijn van een vakbond of voor werkgevers die lid zijn van de werkgeversvereniging ANKO. Wij hebben werkgevers voorgesteld de huidige cao te verlengen met een loonsverhoging. Het wachten is op de reactie van de werkgevers. 
 
Willem Kruithof,
bestuurder CNV Vakmensen
E w.kruithof@cnvvakmensen.nl
M 06 5160 1998