Stem over het Sociaal plan Hutten

Er is een onderhandelingsresultaat bereikt over het sociaal plan. Dit betekent dat nu ook de derde stap in het traject is ingevuld. Let op: de mogelijkheid om je aan te melden voor de VVR (vroeg-vertrek-regeling) eindigt op 20 september. Voldoe je aan de criteria, kijk dan of de VVR een optie voor je is.

Reorganisatie
Al eerder heeft CNV Vakmensen je geïnformeerd over de gesprekken die er zijn met je werkgever over de reorganisatie, waarbij helaas een aantal medewerkers hun baan kwijt raken.
- De eerste stap vanuit werkgever was dat contracten voor bepaalde tijd niet werden verlengd.
- Vervolgens is er een Vroeg Vertrek Regeling aangeboden aan een deel van de medewerkers. Aanmelding voor deze regeling kan nog t/m 20 september, dus wellicht is dit een optie voor je.
- De derde en laatste stap is de beeindiging dienstverband met daarbij een sociaal plan dat bedoeld is om de gevolgen van het verlies van je baan gedeeltelijk op te vangen.

Vakbondsleden stemmen over het sociaal plan
Voordat het sociaal plan kan worden ingezet wordt het bereikte resultaat ter stemming voorgelegd aan de leden van betrokken vakbonden. Het sociaal plan voorziet in de mogelijkheid dat je begeleiding krijgt naar ander werk: het hebben van een baan geeft altijd de meeste zekerheid. CNV Vakmensen vindt het belangrijk dat er ruime aandacht is voor de begeleiding van werk; daarnaast wordt er een financiële vergoeding geboden. Je kan nu als lid van CNV Vakmensen aangeven of je instemt met het bereikte resultaat of niet. In de bijlage tref je de complete tekst aan van het sociaal plan. Stemmen kan tot 27 september. 

Mocht je vragen hebben, mail mij dan: k.huntjens@cnvvakmensen.nl 

Kitty Huntjens, bestuurder CNV Vakmensen
E k.huntjens@cnvvakmensen.nl 
M 06-47826877

Downloads