Onderhandelingsresultaat cao Contractcatering

Goed nieuws! Er is een mooi resultaat bereikt tussen de werkgevers en CNV, FNV Catering en De Unie voor de totale cao. Nadat dit eerder deze week was gelukt voor Inflight is het nu ook gelukt voor de totale cao. De werkgevers en vakbonden gaan het onderhandelingsresultaat nog voorleggen aan de achterban.

Details volgen nog

De werkgevers en vakbonden gaan het onderhandelingsresultaat nog voorleggen aan de achterban. De details van het onderhandelingsresultaat moeten nog worden uitgeschreven zodat er geen ruis op de lijn kan zijn over deze details. Dit vraagt helaas nog wat tijd.
We zullen zo snel mogelijk iedereen informeren. We verwachten dat dit binnen afzienbare tijd het geval is.

Ledenraadpleging en vervolg

Zodra er een formeel akkoord is -dat is er pas nadat er een ledenraadpleging aan beide zijden heeft plaatsgevonden in de komende weken- op de contractcatering-/hospitality-cao worden de loonsverhogingen met terugwerkende kracht doorgevoerd in lijn met het bereikte onderhandelingsresultaat. De details volgen zo snel mogelijk.

Mocht je nog vragen hebben aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Of ga naar de cao-pagina Cao Contractcatering | CNV

Job Marskamp, bestuurder CNV 
M 06 2390 9865
j.marskamp@cnv.nl  

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error