Inzet CNV bij onderhandelingen cao NN

Eind dit jaar loopt de cao NN af. Een paar weken geleden heb ik jullie gevraagd om input voor de nieuwe cao NN. Op basis hiervan, tezamen met het arbeidsvoorwaardenbeleid van CNV Vakmensen, heb ik de voorstellenbrief opgesteld waarmee we de onderhandelingen ingaan.

De inzet van CNV Vakmensen

Ter voorbereiding op de onderhandelingen over de cao en het sociaal plan, die deze maand met jullie werkgever gaat starten, moest onze inzet worden vastgesteld. Hiervoor heeft CNV Vakmensen een arbeidsvoorwaardenbeleid, maar minstens net zo belangrijk is wat de leden voor een ideeën hebben. Hiervoor hebben jullie de afgelopen weken input kunnen geven. Beiden heb ik gebruikt om onze inzet te bepalen en in een voorstellenbrief te verwoorden.    

Als bijlage tref je de volledige voorstellenbrief aan waarmee CNV Vakmensen de onderhandelingen zal ingaan. Vandaag heb ik deze ook aan jullie werkgever gestuurd.

We houden jou op de hoogte!

Eind september starten de onderhandelingen met Nationale Nederlanden. We gaan proberen om op 1 januari 2024 ook daadwerkelijk een nieuwe cao te hebben. Gedurende het traject houden we jou natuurlijk op de hoogte. 

Reageren, contact en vragen stellen

Wanneer je wilt reageren op deze nieuwsbrief, gedurende de cao onderhandelingen of als je een andere vraag hebt dan wel informatie met mij wilt delen vanaf de werkvloer, schroom niet om contact met mij op de te nemen. 


Martijn den Heijer, bestuurder/onderhandelaar
T 030 751 1950 / m.denheijer@cnvvakmensen.nl

Downloads

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error