Stand van zaken samenvoeging Aegon-a.s.r.

Op 16 juni jl. hebben wij een akkoord bereikt met a.s.r. en Aegon over het overgangsprotocol voor de medewerkers van Aegon die per 1 oktober a.s. overgaan naar a.s.r.

Met dit protocol worden de verschillen die er arbeidsvoorwaardelijk ontstaan bij de overgang opgevangen.

Als bijlage stuur ik het protocol.

Informatie sessies

Morgen worden er door Aegon om 10:00 en om 14:00 digitale informatie bijeenkomsten gehouden. Tijdens deze bijeenkomsten wordt het protocol toegelicht en kunnen er vragen worden gesteld over de gevolgen. Deze bijeenkomsten kun je terug luisteren als je niet aanwezig kunt zijn.

Leden stemmen

Leden stemmen over het protocol. Vrijdag ontvang je een nieuwsbrief waarin wordt aangegeven hoe je je stem kunt uitbrengen en tot wanneer.

Ledenbijeenkomst

Ik wil ook graag een toelichting geven op het protocol en de overgang. Hiervoor organiseer ik twee digitale bijeenkomsten.

1. Maandagavond 3 juli 20:00

2. Dinsdagmiddag 4 juli 15:00

Stuur mij een email waarin je aangeeft aan welke bijeenkomst je wilt deelnemen. Ik stuur je dan de link.

Vervolg

Als de leden van de bonden instemmen met het protocol dan zullen alle werknemers van Aegon een individueel aanbod ontvangen en gaan zij per 1 oktober over naar a.s.r.

 

Er zijn ook werknemers van Aegon die niet mee over gaan. Als jij tot deze groep behoort en vragen hebt dan kun je natuurlijk ook contact met mij opnemen.  

 

Mede namens de kaderleden,

 

Met vriendelijke groet,

Henk Jongsma,

h.jongsma@cnvvakmensen.nl

06-22383073.

Downloads

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error