Cao Uitgeverijbedrijf: Uitgeven? Niet met dit loon! Teken de petitie

Teken de petitie voor een beter loonbod!

De leden en niet-leden uit de uitgeefsector hebben duidelijk laten zien wat zij van het eindbod op loon van de werkgevers vinden. In een CNV-peiling onder leden én niet-leden gaf 89% van de stemmers aan dat dit eindbod onvoldoende is. We willen een beter loonbod van de werkgevers zodat we ook verder kunnen praten over de rest van de onderwerpen. Want jij verdient een cao die recht doet aan je inspanning voor deze uitgeefsector! 

Teken de petitie!

Vind jij dat je er niet in koopkracht op achteruit hoeft te gaan? Werken moet lonen! Want uitgeven kan niet met dit loon. Teken HIER dan nu de petitie. Zo laat je weten het niet eens te zijn met dit eindbod op loon. Alleen als duidelijk blijkt dat veel mensen het er niet mee eens zijn, kan er iets veranderen. Vraag dus ook je collega’s deze petitie te ondertekenen. 

Samen voor een goede cao

Maak jouw ongeorganiseerde collega nu lid van CNV Vakmensen. Je collega betaalt dan €20,23 voor de eerste 6 maanden van het lidmaatschap. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven.
Ze kunnen ook zelf lid worden via www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/. Word lid!

Praat mee en stel je vraag

Volg ons op de cao-pagina, waar je je vragen kunt stellen en mee kan praten over de cao. Ga naar de cao-pagina: Cao Uitgeverijbedrijf (BTU) | CNV Vakmensen - Uitgeverijen | CNV Vakmensen

Erik Maas
Onderhandelaar CNV Vakmensen
M e.maas@cnvvakmensen.nl