Vervolgacties UWV: doe jij mee?

Het aanbieden van de petitie was een groot succes. Ruim 9.000 medewerkers ondertekenden de petitie. De voorbereiding van vervolgacties is in volle gang. Doe jij mee?

Druk op de ketel houden

Het aanbieden van de petitie aan de voorzitter Raad van Bestuur, Maarten Camps, op maandag 16 januari was een groot succes. 9.236 Medewerkers ondertekenden de petitie. Nu moeten we de druk op de ketel houden om UWV ervan te overtuigen dat er een goede cao moet komen.

We vragen je een korte enquête in te vullen

Om vervolgacties voor te bereiden willen we de actiebereidheid inventariseren. Dit doen we door een enquête uit te zetten onder de leden. Met de uitkomsten willen we een beeld krijgen waar we met vervolgacties het meest succesvol kunnen zijn. Vul de enquête in en deel deze met collega’s zodat er een breed beeld ontstaat.
Klik hier om meteen naar de digitale enquête te gaan. 
Vul de enquête uiterlijk 6 februari in. Krijg je de nieuwsbrief per post, dan vind je de link van deze enquête op de cao-pagina: Cao UWV | CNV Vakmensen

Vervolg onderhandelingen 9 februari 

Op donderdag 9 februari staat de volgende onderhandelingsronde op het programma . Vakbonden schuiven goed voorbereid aan tafel, maar UWV zal een substantieel beter loonbod en bod onkostenvergoedingen moeten doen. Ook op de overige cao-voorstellen zal UWV vakbonden serieus tegemoet moeten komen. Wij zetten de voorbereidingen voor het actietraject voort.

Wat kun jij verder doen?

  • De enquête invullen in ieder geval: uiterlijk 6 februari aanstaande.
  • Stuur de enquête door naar je collega’s in je team of afdeling.
  • Bespreek de eventuele vervolgstappen met je collega’s.
  • Zorg dat je collega die nog geen lid is, lid wordt en meedoet. Voor meer informatie: cnv-ledenwerven.nl
  • Stuur ons je tips en adviezen waar we effectieve acties kunnen voeren.
  • Doe mee aan de collectieve vakbondsoproepen en -acties.

Vragen en/of opmerkingen

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over de cao-onderhandelingen, bel of mail mij gerust. Je kan het hele cao-traject volgen op de cao-pagina Cao UWV | CNV Vakmensen Daar kun je ook jouw opmerkingen kwijt over het cao-traject.

Mede namens Jos Tummers, kaderlid en lid CNV-onderhandelingsdelgatie
Robbim Heins, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5160 1987 / r.heins@cnvvakmensen.nl