Save the date: cao-webinar UWV 1 september

We kunnen nog wel wat invullers gebruiken van de cao-enquete van CNV Vakmensen. Zo kunnen we optimaal met jouw wensen aan de slag in het cao-overleg. Stuur daarom de link ook door naar je collega's.

Klik hier om naar de CNV-enquete cao UWV te gaan.

Ondertussen is CNV Vakmensen samen met UWV en de andere bonden een leuk programma aan het maken voor de cao-webinar. Het plan is om twee programma's van ruim een uur te maken op 1 september. We maken veel ruimte voor jouw inbreng tijdens de webinar.

Lopende punten

De cao-tekst 2022 is klaar: deze moet nu nog getekend worden. De discussies over inlogtijd = werktijd, bijvoorbeeld bij K& S, is nog niet afgerond.
Bij K & S doen veel medewerkers mee in de klankbordgroep voor meer vaste banen. Het is erg goed om zo meer baanzekerheid en regie bij de medewerkers te krijgen terwijl de klant daar niet onder lijdt.
Juist door mee te praten weten CNV Vakmensen en UWV waar jij mooie oplossingen ziet. En dat is een mooi bruggetje naar de algemene cao-enquete van CNV Vakmensen. Die is voor iedereen bij UWV, CNV-lid of niet, in vaste dienst of niet.
Vul hem dus nu in. 

Houd de cao-pagina in de gaten

Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen. Je kan meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen. 

Roel van Riezen, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5160 2034 / r.vanriezen@cnvvakmensen.nl