Aftrap cao-overleg UWV

Je hebt de CNV-enquête over de Cao UWV ingevuld. Je hebt kunnen deelnemen aan de webinar over de cao. Maandag aanstaande ontvang je de voorstellenbrief van CNV Vakmensen. Die brief is gebaseerd op de CNV-enquête en de webinar. Daarmee kunnen de cao-onderhandelingen beginnen.
Op 4 november 2021 heeft de cao-commissie van CNV Vakmensen die voorstellenbrief vastgesteld. De cao-commissie bestaat uit een aantal CNV-leden die werken bij UWV. Wil je ook mee praten in deze cao-commissie? Dat kan als je CNV-lid bent. En anders kun je gewoon reageren via onze website https://www.cnvvakmensen.nl/diensten/sociale-zekerheid/cao-uwv/ Maandag krijg je dus de CNV-voorstellenbrief.

Cao-boekje 2021

Het cao-boekje ligt nog bij de opmaak. Klinkt vreemd, omdat het boekje niet gedrukt wordt. Maar ook in pdf moet de indeling kloppen. CNV Vakmensen hoopt het cao-boekje voor half november te kunnen verspreiden.

Terugkijken Webinar

Je kunt de Webinar buiten de citrix en in MS-teams terugkijken via deze link: https://bit.ly/3nsJQjw
De cao-commissie van CNV Vakmensen is blij dat we zo UWV-breed als vakbond met iedereen kunnen praten. Er is ook kritiek: de uitnodiging was te laat waardoor te weinig mensen meededen. Ook mag er meer discussie zijn waardoor de dilemma's duidelijk worden.

Gaat het spannend worden in het cao-overleg?

CNV Vakmensen denkt van wel. De inflatie gaat omhoog. De pensioenpremie stijgt. UWV wilde vorig jaar werkgroepen, maar daar is niet zo heel veel uitgekomen. Houd daarom je mailbox in de gaten, CNV Vakmensen houdt je op de hoogte.

Roel van Riezen, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5160 2034 / r.vanriezen@cnvvakmensen.nl