Update onderhandelingen cao The Learning Network

Op 8 april hebben het CNV, samen met CGMV en de kaderleden, onderhandeld met de directie van The Learning Network over een nieuwe cao.

Inhoudelijk kunnen we nu nog niet veel communiceren maar het overleg is constructief en de voorstellenbrief van de vakorganisaties is uitgebreid besproken. De directie heeft ook haar eigen voorstellen ingebracht en haar zienswijze op alle voorstellen die op tafel liggen met ons gedeeld.

Hoewel we op sommige punten tijdens deze sessie dichter tot elkaar lijken te komen, is het op dit moment nog te vroeg om conclusies te trekken, laat staan te kunnen spreken over een onderhandelingsresultaat. Er moet nog meer gebeuren en dit is ook aan de directie kenbaar gemaakt!

We zullen onze onderhandelingen voortzetten op donderdag 25 april en hopen dan tot een resultaat te komen waar jullie achter kunnen staan. We blijven jullie op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen.

En verder

De komende tijd zal ik je vaker bijpraten over het cao-proces en over de voortgang. Mocht jij op dit moment vragen of opmerkingen hebben neem dan gerust contact met mij op. Ik kom graag in contact met je.
Het cao-traject is ook online te volgen. Reageer of stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga hier naar jouw cao-pagina

Eileen Weisz
bestuurder CNV Vakmensen
M: +31 6 28 86 65 13
E: e.weisz@cnv.nl

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error