Onderhandelingen cao LC Glass begint maandag 27 november

De huidige cao voor LC Glass loopt af op 31 december aanstaande. In aanloop naar de komende cao-onderhandelingen hebben we begin november ledenraadplegingen gehouden. Ik wil jullie bedanken voor jullie komst en de input die jullie daar hebben gegeven voor de voorstellenbrief.

De huidige cao loopt af over iets meer dan een maand, volgende week maandag starten we met de onderhandelingen om te komen tot een nieuwe cao voor de medewerkers bij LC Glass. In de bijlage vindt je de voorstellenbrief terug zoals we die aan de directie hebben verstuurd. Deze is brief is tot stand gekomen op basis van jullie input van onderwerpen die jullie belangrijk vinden om terug te zien in de cao die vanaf 1 janauri gaat gelden. Na ons overleg van maandag hebben we nog een tweede overleg gepland op 12 december aanstaande. Mochten we er dan nog niet uit zijn hebben we begin januari nog een derde overleg maar we streven er naar om die datum niet te hoeven gebruiken. 

Nadat de eerste onderhandelingsronde heeft plaats gevonden zullen we je via nieuwsbrieven op de hoogte houden van de ontwikkelingen en uitkomsten van de onderhandelingen. Bij deze het verzoek om te controleren of je mailadres correct is opgenomen in onze administratie. Mocht dat niet het geval zijn kun je zelf je gegevens wijzigen via http://mijn.cnv.nl  Denk ook nog even aan het declaren van je vakbondscontributie mocht je dat nog niet gedaan hebben. Je vindt op mijcnv ook je contributiebrief die je nodig hebt voor het declareren van je vakbondscontributie bij je werkgever. Als je er niet uitkomt neem dan contact op CNVinfo, die kun je op werkdagen tussen 8 en 18.00 uur bereiken op telefoonnummer 030 - 75 11 007. 

Cao-pagina

Het hele cao-traject is online te volgen en je kunt bij alle fases meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen:

Cao Leerdam Crisal Glass | CNV Vakmensen

We houden jullie op de hoogte.

Namens Arnoud Bakker en Steven de Jong,

Hank Oomkes
Onderhandelaar CNV Vakmensen
M 06 5160 2057
h.oomkes@cnvvakmensen.nl

Downloads

Heb je een vraag of opmerking aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error