LC Glass eerste cao overleg

Gisteren is de eerste bijeenkomst geweest voor de cao van 2024 bij LC Glass. Het volgende overleg staat gepland voor 12 december.

Gisteren is de aftrap gedaan van de cao-onderhandelingen voor een nieuwe cao bij LC Glass. We hebben van de directie een toelichting gekregen op de ontwikkelingen en huidige stand van zaken binnen LC Glass. Daarnaast hebben we een korte terugkoppeling gekregen op de uitkomsten van het medewerkers tevredenheidsonderzoek. Belangrijkste punt van aandacht daaruit voor de directie is het verbeteren van de communicatie naar/met de medewerkers over onder andere de strategie en hoe het met LC Glass gaat. 

Als CNV Vakmensen hebben we de directie een voorstellenbrief gestuurd, die hebben jullie ook vorige week via de mail ontvangen. We hebben onze voorstellen toegelicht en vragen naar aanleiding van onze voorstellen beantwoord. Het was qua tijd te kort dag om al verdere stappen te zetten in de onderhandelingen. We krijgen nog nadere informatie van de directie toegestuurd die we nog willen bestuderen en meenemen in het vervolg van de onderhandelingen. We hebben de 12de december een vervolg overleg gepland staan. We hopen dat we er die dag uitkomen zodat de onderhandelingen voor een nieuwe cao voor het verlopen van de huidige cao is afgerond. 

Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact op met een van ons. 

Vriendelijke groet, 

Arnoud Bakker
Steven de Jong

Hank Oomkes
Onderhandelaar CNV Vakmensen

T: 06 5160 2057
E: h.oomkes@cnvvakmensen.nl

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error