Leden wijzen ook het verbeterde cao-eindbod Zuivel af

De leden van CNV Vakmensen hebben het verbeterde eindbod voor de cao Zuivel met een flinke meerderheid afgewezen. Dit betekent dat we de werkgevers in de Zuivel een ultimatum gaan stellen en ons op stakingen gaan voorbereiden.

De uitkomst van de ledenraadpleging is duidelijk: de meeste leden vinden ook het verbeterde eindbod van de werkgevers nog steeds onvoldoende. Een ruime meerderheid van de leden is bereid om het werk neer te leggen. Daarom heeft de cao-commissie besloten om een ultimatum te stellen.

Ultimatum

Met het stellen van een ultimatum geven wij de werkgevers nog één keer de kans om op onze eisen in te gaan. Na het verstrijken van het ultimatum hebben wij het recht om het werk neer te leggen.

Voorbereiding acties

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor acties al in volle gang. Als het ultimatum verstrijkt zónder positieve reactie van de werkgevers, zullen wij de leden van de bedrijven waar wij willen gaan staken oproepen om mee te doen. Je krijgt op een later moment meer informatie.   

Meer informatie

Alle informatie is ook te vinden op www.cnvvakmensen.nl/zuivel.  Nog geen lid? Meld je zo snel mogelijk aan via www.cnvvakmensen.nl/lidworden. Samen staan we sterk.

Vragen?

Heb je vragen of wil jij iets doen voor het CNV binnen jouw bedrijf? Neem dan contact met mij op of met het kaderlid binnen jouw bedrijf.

Henk Jongsma
Onderhandelaar CNV Vakmensen
M: 06 22 38 30 73
E: h.jongsma@cnvvakmensen.nl

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error