Uitnodiging ledenbijeenkomsten Royal Koopmans

Het is weer tijd om ledenvergaderingen te houden om de inzet voor de nieuwe cao te bepalen. Op maandag 16 oktober organiseren we samen met het FNV twee bijeenkomsten.

Afgelopen jaren is er veel gebeurd om ons heen. Een enorm hoge inflatie en steeds meer mensen die moeilijker de eindjes aan elkaar kunnen knopen. Het was dan ook uitdagend om in veel onderhandelingen bij andere bedrijven tot een nieuwe cao te komen.

We zullen minimaal  insteken op koopkracht behoud maar het liefst gaan we voor koopkracht verbetering als dat kan. Hoewel loon vooral nu vaak het meest belangrijke thema is, is een cao is meer dan dat. Dus heb je onderwerpen die je wilt inbrengen, kom langs!

Data ledenbijeenkomsten

Zoals gebruikelijk zullen de ledenbijeenkomsten gezamenlijk met het FNV worden gehouden. We hebben hiervoor twee momenten gepland op maandag 16 oktober.

Bijeenkomst 1: van 13.00 tot 14.00 uur

Bijeenkomst 2: van 14.00 tot 15.00 uur

De bijeenkomsten vinden plaats in de ruimte achter de kantine.

Nieuwe bestuurder CNV Vakmensen

Tot slot nog even de mededeling dat ik het bestuurdersstokje bij Royal Koopmans ga overnemen van collega Nyske Boelens. Zij blijft wel bij het CNV maar gaat door in een andere functie.

Ik heb jarenlange ervaring in de (regionale) journalistiek en kies nu bij het CNV voor een mooie, nieuwe uitdaging. Ik hoop binnen alle geledingen van Royal Koopmans op een goede en constructieve samenwerking.

Ik hoop jullie natuurlijk te zien tijdens één van de ledenbijeenkomsten zodat we nader kennis kunnen maken.

Auke Wietze Bosma

Bestuurder CNV Vakmensen

Email: a.bosma@cnvvakmensen.nl

Tel nr: 06-81920453

 

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error