Uitnodiging online ledenvergadering

Op 31 december 2020 is de cao bij Corbion verlopen, dit betekent dat de sociale partners binnenkort zullen gaan overleggen over een nieuwe cao. Voordat de bestuurders van de vakbonden met jullie werkgever in overleg gaan, stellen wij in overleg met onze leden, een wijzigingsvoorstellenbrief op. Met dit bericht wil ik jullie allen uitnodigen om deel te nemen aan een online ledenvergadering van CNV Vakmensen. Tijdens dit overleg kunnen wij met elkaar bespreken welke voorstellen wij op zullen nemen in onze brief. Meld je dus aan en denk mee!

Online ledenvergaderingen
Onder normale omstandigheden was ik graag langsgekomen bij jullie in het bedrijf voor een ledenvergadering. Gezien de huidige coronacrisis is dat nu niet mogelijk en daarom gaan we het dit jaar op een andere manier doen. Ik zal een tweetal online ledenvergaderingen organiseren en wij zullen digitaal met elkaar overleggen. Je kunt deelnemen door je bij mij aan te melden voor een van de twee vergaderingen. Ik zal je dan een link sturen voor een Microsoft Teams vergadering.

Ik raad jullie aan om van tevoren Teams op je laptop of telefoon te downloaden en te testen zodat je zeker weet dat alles goed werkt.

Data: 25 en 26 januari
Tijd: 20.00 – 21.00
Microsoft Teams

Ik wil jullie verzoeken om je uiterlijk op 24 januari aan te melden door mij een e-mail te sturen. Geef in je e-mail je volledige naam aan en op welke dag je wil deelnemen.

Mocht het niet lukken om deel te nemen aan één van deze online ledenvergaderingen maar wil je wel graag het een en ander delen dan kan dat uiteraard ook per mail. Stuur mij een e-mail via het onderstaande e-mailadres.


Soraya Faez
Bestuurder CNV Vakmensen
E: s.faez@cnvvakmensen.nl