Stem over het onderhandelingsresultaat Celavita

Corona maakt dit jaar tot een uitzonderlijk en bijzonder jaar. We zijn hierdoor zeer beperkt in onze mogelijkheden tot fysiek contact voor ledenraadplegingen en onderhandelingen. Echter ondanks die omstandigheden draait de wereld gewoon door en dus ook de noodzaak om iets te doen met jullie cao.

Overleg
Afgelopen tijd hebben wij contact gehad met jullie directie en zijn geïnformeerd over de gang van zaken zoals omzet, volumes en het proces Build back stronger. Cijfers en processen die ongerustheid oproepen en zorgelijk stemmen. We zijn op basis hiervan het gesprek wel aangegaan over de cao en wat hiermee te doen. Wij hebben in dit gesprek aangegeven, dat prijzen wel blijven doorstijgen en dat wij daarom ten minste een prijscompensatie reëel vinden. CêlaVíta heeft dit in overweging genomen en intern besproken.

Onverkorte voortzetting 
Op 13 december hebben wij van CêlaVíta vernomen dat zij de cao onverkort en ongewijzigd wil voortzetten met daarbij een inkomenscompensatie in lijn met de huidige inflatie. Wij de vakbonden hebben aangegeven dit als onderhandelingsresultaat aan jullie voor te leggen. In de bijlage tref je onze gezamenlijke nieuwsbrief aan, en de daarin genoemde bijlage.   

Jij bent aan zet: stem over het eindbod
Lees eerst de nieuwsbrief aandachtig door. We vragen jou, als lid van CNV Vakmensen, je stem uit te brengen over dit Celavita-onderhandelingresultaat. Klik hier om meteen digitaal te stemmen. Krijg je de nieuwsbrief per post, dan kun met dit webadres stemmen op internet: https://bit.ly/3r2l7DN Stemmen kan tot 6 januari 2021.

Vragen of opmerkingen
Heb je vragen of opmerkingen meld je dan bij één van de kaderleden, actief op jullie bedrijf. Zij zullen je vraag beantwoorden of verder helpen.

Mede namens kaderleden Jan Zandbergen en Henk van het Ende,

Mark Klunder, FNV Voedingsindustrie
Johann Honders, RMU
Wietze Kampen, CNV Vakmensen
E w.kampen@cnvvakmensen.nlM 06 5120 3004

 

Downloads