Zwanenberg Food Group, vestiging Lichtenvoorde

Voorgenomen sluiting vestiging Lichtenvoorde

We zijn door je directie, op 14 mei 2019, geïnformeerd over de voorgenomen beslissing tot sluiting van Lichtenvoorde. Een besluit wat, naar wat tegen ons gemeld is, niet eenvoudig is genomen door de directie.

Marktwerking en wegvallen van orders is de oorzaak voor dit besluit. Wel werd ons meegedeeld dat de betrokken vakbonden worden uitgenodigd voor overleg tot het maken van een sociaal plan. Hiernaast werd ook meegedeeld dat ZFG alles in het werk zou stellen om medewerkers intern (Almelo) en extern te herplaatsen.

De directie moet een positief advies vragen aan de OR om tot sluiting over te gaan.

Uiteraard zullen we ingaan op de uitnodiging om te overleggen tot een sociaal plan.

Wij begrijpen dat dit besluit hard aankomt en veel van jou en je collega’s vraagt. Heb je vragen en of opmerkingen, neem gerust contact op met je bestuurder Peter de Ridder via onderstaande contactgegevens.

Op dit moment is er veel onduidelijkheid voor jou en je collega’s; Lid worden van CNV Vakmensen is daarom zinvol, wijs je collega’s daarop en kijk op www.cnvvakmensen.nl/lidworden. Hiernaast kun je ook een kijkje nemen op https://www.cnvvakmensen.nl/themas/reorganisatie voor allerlei informatie bij reorganisaties en sluiting.

Peter de Ridder,
Bestuurder Voeding
M. p.deridder@cnvvakmensen.nl
E. 06-5160 1997

Kom op 29 mei in actie voor een goed pensioen.
Kijk op
www.cnvvakmensen.nl/pensioenactie en meld je vandaag nog aan!
Als je komt, zorgen wij voor een treinkaartje.



Downloads