Teken de petitie voor een betere Koppert cao!

Op maandag 25 maart 2024 heeft jullie werkgever een eindbod aan de vakbonden aangeboden. Met een zeer ruime meerderheid is dit eindbod door jullie afgewezen. We hebben Koppert opgeroepen om weer met ons aan tafel te gaan en met een verbeterd eindbod te komen. Om deze oproep kracht bij te zetten, lanceren wij samen met collega vakbond FNV een petitie. Wij willen iedereen, leden en niet-leden oproepen om deze petitie te tekenen als je wilt dat Koppert een beter pakket aan arbeidsvoorwaarden biedt.

Het is nu aan jullie!

Alleen samen komen we tot een pakket met daarin goede arbeidsvoorwaarden. Het is daarom belangrijk om een signaal te zenden richting jullie werkgever dat zij met een beter pakket aan arbeidsvoorwaarden moeten komen dan dat zij tot dusver gedaan hebben. Dit signaal is sterker wanneer deze zo breed mogelijk wordt gedragen. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen de petitie ondertekenen. Lees de tekst van de petitie goed door en vul deze in.

Teken deze petitie

Wij willen jullie oproepen om deze nieuwsbrief en de petitie onder je collega’s te verspreiden.

Samen staan we sterk

Wij hebben jouw steun nodig om een cao-akkoord te bereiken dat aansluit bij jullie wensen. Hoe meer leden zich actief inzetten, hoe sterker we staan in de onderhandelingen met de werkgever. Het is belangrijk dat meer mensen bij Koppert lid worden. Alleen op die manier versterken we onze positie in de onderhandelingen. Als jij je collega lid maakt dan ontvang jij een cadeaubon t.w.v. € 20,-  Ga naar de site voor de actie en info over lid worden

Aron Foppen
Bestuurder CNV
M: 06 8191 9719
a.foppen@cnv.nl

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error