CAO overleg CRV op 2 april

Op 2 april jl. was de eerste onderhandelingsronde tussen de diverse vakbonden en CRV voor een nieuwe cao CRV en cao Monstemers. Zoals jullie weten zijn deze voorstellen tot stand gekomen door middel van uitvragen van voorstellen vanuit de leden, het arbeidsvoorwaardenbeleid van CNV en de gezamenlijke brede kadergroep CRV.

De cao ronde was een eerste verkenning van de standpunten van alle vakbonden en toelichting op deze standpunten en vragen vanuit de werkgever. Daarna zijn we de voorstellen langs gegaan en hebben we gezamenlijk gekeken waar we waarschijnlijk wel uitkomen en wat we nog niet weten en wat echt niet gaat lukken.

De loonparagraaf komt bij de volgende onderhandelingsronde aan de orde. De werkgever heeft een korte toelichting en uitleg gegeven over de cijfers en uitgelegd dat CRV momenteel in een moeilijke periode zit waar ze doorheen moeten. Met deze nieuwsbrief sturen wij ook de voorstellen mee. 

De volgende ronde is op 21 mei. 

De cao online

De cao kan je ook online volgen. Reageer of stel je vragen en blijf zo altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao. Ga hier naar de cao-pagina
Heb je deze nieuwsbrief per post ontvangen dan hebben wij geen mailadres van jou. Wil je liever digitaal (en dus sneller) de nieuwsbrieven ontvangen? Wijzig dan jouw gegevens via
www.cnv.nl/mijncnv

We zoeken ook nog een lid die vanuit CNV mee wil denken in de brede kadergroep. Is dit iets voor jou? Bel mij. 

Peter de Ridder
bestuurder
M: 06  5161 997
E: p.deridder@cnv.nl

Downloads