Bonden bereiken onderhandelingsresultaat met Koppert

Op donderdag 3 november 2022 hebben de vakbonden CNV Vakmensen en FNV het cao-overleg met jullie werkgever hervat. Tijdens dit overleg zijn wij erin geslaagd om tot een onderhandelingsresultaat te komen dat wij graag aan onze leden willen voorleggen. Het onderhandelingsresultaat tref je als bijlage, lees deze goed door en breng je stem uit. Stemmen is mogelijk tot maandag 21 november 2022.

Onderhandelingsresultaat

Nadat wij tussentijds met onze leden hebben overlegd, hebben wij de onderhandelingen met jullie werkgever weer hervat. Wij hebben aangegeven dat medewerkers het belangrijk vinden dat ze voldoende worden gecompenseerd voor de hoge inflatie zodat men het hoofd boven water kan houden. Jullie werkgever heeft na wat gesteggel het volgende loonbod gedaan voor een cao van 15 maanden: Per 1 november 2022 stijgen de lonen van alle medewerkers met € 120,-. Op 1 februari 2023 worden de lonen met 2,5 procent verhoogd. Daarnaast zullen alle medewerkers in november, december en januari een eenmalige uitkering ontvangen van € 250,- netto per maand.
Het volledige onderhandelingsresultaat tref je in de bijlage. Lees deze goed door en breng je stem uit vóór maandag 21 november 2022.

Gebruik deze LINK om je stem uit te brengen.

Meepraten en reageren

Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraagstellen. Ga direct naar de cao-pagina.
Voor vragen kun je mij ook mailen op het onderstaande e-mailadres.

Mede namens kaderlid Willem Poot.

Soraya Faez
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06-20 43 61 65
E  s.faez@cnvvakmensen.nl

Downloads