Aan de slag met je loopbaan: een must voor hoveniers!

Het hoveniersvak is een prachtig beroep in een bruisende sector. Wel vraagt het vaak veel van werknemers en voldoet het niet altijd aan de behoeften en verwachtingen van werknemers. Hoe kan je daar goed mee omgaan? CNV kan je daarbij ondersteunen.

Naast de mooie kanten, kent het hoveniersvak ook minder aantrekkelijke kanten:

  • Veel en langdurig zwaar werk, en dus de vraag of dat lang vol te houden is en je gezond je pensioen kan halen;
  • Het vinden van een goede balans tussen het werk en privé zoals mantelzorg, kinderopvang of het werk van een partner;
  • Onvoldoende erkenning van het vakmanschap en de mogelijkheid om mee te praten over de veiligheid en uitvoering van het werk;
  • Beperkte kansen voor groei in functie en salaris, wat de vraag oproept waarom nog verder te leren.

Ben je werkzaam in de sector en herken je één of meer van deze zaken? En wil je onderzoeken hoe je daar mee aan de slag kan en zelf meer regie kan krijgen?

CNV wil en kan je daarbij ondersteunen! Met individuele gesprekken en korte workshops, waar bovenstaande problemen aan de orde komen. Ze zijn gratis en zoveel mogelijk op momenten dat het jou schikt. Deelname is vertrouwelijk; persoonlijke gegevens worden niet gedeeld met derden of met werkgevers.

Wil je meer weten wat er mogelijk is en wat het inhoudt? Meld je dan aan voor een van de webinars waarin we je dat kunnen uitleggen en we je vragen kunnen beantwoorden. Je kunt je ook direct aanmelden voor de workshops en gesprekken. Aanmelden kan via: Webinars, workshops en coachgesprekken | Vitale Hoveniers

Neem hierover gerust contact op met Frans Bergman via telefoonnummer 06-53328689 of stuur een e-mail naar contact@vitalehoveniers.nl.

Mocht je andere vragen of opmerkingen hebben, dan kun je contact opnemen met je CNV-bestuurder Jeroen Warnaar (06-20354990 of j.warnaar@cnv.nl ). Meer informatie over CNV kun je vinden op www.cnvvakmensen.nl/hoveniers .

Heb je een vraag of opmerking?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error