Start onderhandelingen cao DHL Express

De huidige cao DHL Express loopt af op 1 januari 2024. We hebben de werkgever gevraagd om nog in december te starten met de onderhandelingen. Op de agenda van CNV staat het koopkrachtherstel én koopkrachtverbetering. Samen met de kadergroep stelt CNV Vakmensen, in de lijn met het arbeidsvoorwaardenbeleid van CNV, de voorstellenbrief op voor de werkgever. Via onderhandelingen dienen we te komen tot een nieuwe cao.

Wat vind jij belangrijk?

Wat vind jij belangrijk voor de nieuwe cao? Voor de start van de onderhandelingen worden ideeën opgehaald bij de leden van CNV Vakmensen. Ook niet-georganiseerden kunnen hun mening kenbaar maken. Met onderstaande link kom je in een korte digitale vragenlijst zodat je kunt aangeven wat jij belangrijk vindt voor de nieuwe cao. Je kan deze vragenlijst uiterlijk 15 december 2023 invullen. Je kunt ook jouw ideeén op de cao-pagina plaatsen. Anderen kunnen dan stemmen op jouw idee of zelf een idee inbrengen.

Klik hier om naar de digitale vragenlijst te gaan.

Voorstellenbrief volgt 

Na inventarisatie en overleg met onze cao-kadergroep, stellen wij de voorstellenbrief samen. Een kopie van de CNV-voorstellenbrief ontvang je als lid van CNV Vakmensen bij de eerstvolgende nieuwsbrief CNV Vakmensen cao DHL Express. 

Maak jouw collega lid 

Tip! Geef deze nieuwsbrief aan je collega’s die nog geen lid zijn van de vakbond. Hierdoor laat je zien dat de vakorganisaties zich inzetten voor hun arbeidsvoorwaarden. Weer een reden om aan niet-georganiseerde collega’s te vragen: ben je al lid van de vakbond CNV? of waarom zou je geen lid willen zijn van CNV? Kijk voor meer informatie op www.cnv-ledenwerven.nl 

Praat mee over de cao 

Op de cao-pagina kun jij je vragen stellen, je ideeën delen en meepraten over het cao-traject. Ga hiervoor naar de cao-pagina: www.cnvvakmensen.nl/vervoer/vervoer-en-logistiek/cao-dhl-express/

Namens de onderhandelingsdelegatie,
René Jongen, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5120 2961 / r.jongen@cnvvakmensen.nl

 

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error