Wil je reageren of heb je een vraag?

Eind dit jaar gaat deze concessie over van Arriva naar Qbuzz. Deze overgang vindt plaats per 15 december 2024. Inmiddels heeft Qbuzz actie ondernomen om een “artikel 40” overleg te plannen. Dat is een overleg wat in het kader van de Wet Personenvervoer 2000 moet plaatsvinden tussen de vakbonden, de oude concessiehouder, Arriva en de nieuwe concessiehouder, Qbuzz.

Dat eerste overleg zal naar verwachting binnenkort plaatsvinden. Inmiddels ben ik met een paar kaderleden begonnen om ons voor te bereiden op dit overleg. Wat we belangrijk vinden is dat afspraken die jullie nu in jullie concessie afgesproken hebben met Arriva en die voor jullie belangrijk zijn zoveel als mogelijk ook meegaan naar Qbuzz. Daarom is het van belang dat we goed op een rijtje hebben welke afspraken dat zijn. Daar zijn we nu mee bezig, maar daar hebben we jullie inbreng zeker voor nodig.

Contactpersonen
Het zou mooi zijn wanneer we van elke vestiging iemand zouden hebben die met ons mee wil denken gedurende de periode tot jullie overgaan naar Qbuzz. Vanuit Lisse en Gouda is er inbreng, dus vanuit de vestigingen Leiden, Alphen en Krimpen zou het ook mooi zijn als er iemand is, die mee zou willen denken. Dat helpt jou en dat helpt ons.

Laat het me weten. Mijn e-mail adres is ej.vandemheen@cnv.nl , mijn telefoonnummer is 06-53736490.

We houden je op de hoogte!

Robert Heesen                       -           kaderlid Gouda
Peter Luijten                           -           kaderlid Lisse
Evert Jan van de Mheen        -           Vakgroepbestuurder CNV Vakmensen

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error