Onderhandelingsresultaat cao HTM bereikt

Vandaag zijn de bonden met HTM tot een onderhandelingsresultaat gekomen. In deze nieuwsbrief lees je daar (iets) meer over.

Onderhandelingsresultaat bereikt

Bonden zijn verheugd dat we vandaag een onderhandelingsresultaat hebben bereik. In onze ogen zijn we tot een goed totaalpakket gekomen waarmee jullie als ook HTM duurzaam naar de toekomst kunnen.

Resultaat eerst naar BLG

Omdat we zeker willen weten dat het onderhandelingsresultaat goed op papier staat en omdat de kaderleden nog een advies mogen geven zal het resultaat eerst met de BLG besproken worden. Deze BLG's vinden morgen (donderdag) plaats.

Kerstmarkt

We snappen dat jullie heel nieuwsgierig zijn naar het onderhandelingsresultaat maar we kunnen deze vrijdag pas aan jullie presenteren. We beloven jullie dat dit het wachten waard zal zijn en jullie een extra gezellige kerstmarkt tegemoet gaan.

Jullie hebben het laatste woord

Nadat het onderhandelingsresultaat is gepresenteerd zullen er ledenraadplegingen worden gehouden waarin jullie al jullie vragen kunnen stellen. Vervolgens zullen alle leden de mogelijkheid krijgen om hun stem uit te brengen.

Even geduld A.U.B….

Nog heel eventjes wachten dus, we hebben deze tijd echt nodig om te zorgen dat we alles zorgvuldig en volgens de regels klaar hebben.

Kijk ook eens op onze cao pagina, hier vind je alle nieuwsbrieven terug en kan je ook een bericht achterlaten.

Namens de gezamenlijke cao delegatie,

Micky van Loon
Vakbondsbestuurder
m.vanloon@cnvvakmensen.nl

en

Jelmer Hoogland
Vakbondsbestuurder
j.hoogland@cnvvakmensen.nl

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error