CNV enquête voor de nieuwe cao van HTM

Vul de enquête in en bepaal zo mee wat onze inzet wordt bij de komende cao-onderhandelingen. De enquête neemt maar een paar minuten van je tijd in beslag.

Onderhandelingen gaan weer beginnen

In oktober gaan de onderhandelingen van start voor de nieuwe cao, de huidige loopt af op 31 december.
Tijdens de onderhandelingen zullen we onze voorstellenbrief, dit is de lijst met onze ideeën voor de nieuwe cao, aan HTM presenteren.

Jouw mening als CNV lid is belangrijk

De voorstellenbrief wordt door en voor de leden gemaakt. Dit gebeurt mede met ons arbeidsvoorwaardenbeleid welke vorige week bekend is gemaakt. Dit beleid wordt gemaakt door leden en kaderleden uit alle sectoren.
Daarnaast zijn er natuurlijk veel HTM specifieke onderwerpen en daarvoor vragen we jouw input. Samen met de kaderleden hebben we een enquête gemaakt met punten die voor zowel CNV als HTM belangrijk zijn.

Vul de enquête in

Laat ons weten wat voor jou van belang is en vul daarom nu de enquête in, dit neemt maar een paar minuten van je tijd in. De enquête kan tot 9 oktober worden ingevuld. Ontvang je deze nieuwsbrief per post of via een collega, dan kan je de enquête invullen via https://bit.ly/3LFQY93 
Iedereen mag de enquête invullen, dus je kan de link delen met al je collega’s. Voor het opstellen van de uiteindelijke voorstellenbrief zijn de belangen van de CNV-leden wel leidend.

Vragen en opmerkingen

Heb je nog vragen of opmerkingen dan kan je altijd één van de kaderleden aanspreken. Ook kun je op onze cao pagina het hele cao traject volgen en een bericht achterlaten. Daarnaast kan je op onze website ook andere informatie terugvinden; bijvoorbeeld het arbeidsvoorwaardenbeleid en informatie over de nieuwe pensioenwet.

Mede namens de kaderleden Samira, Pieter, Hans, Lambert, Frank, Maarten en Aldo en de onderhandelingsdelegatie Remco Portier, André van Driel en Michel Wiersma,

Jelmer Hoogland
Vakbondsbestuurder CNV
E:  j.hoogland@cnvvakmensen.nl
M: 06 2886 6583

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error