Stand van zaken harmonisatie HBTA 15 april 2024

In deze ledenbrief informeren we jullie over de gesprekken over het harmoniseren van de cao’s OBA en IGMA. We hebben gisteren, 15 april, weer om tafel gezeten met management.

Nog 2 keer onderhandelen

De teksten, die weinig financiële gevolgen hebben, zijn bijna klaar -en het is duidelijk over welke punten we nog van mening verschillen. Op 23 en 28 mei gaan we nog 2 keer met elkaar in overleg. 

28 mei witte rook 

De 23e stellen we de teksten vast waar we al overeenstemming over hebben. De 28e gaan we door totdat we ook een oplossing hebben voor de punten waar we nog niet uit zijn. Te denken valt aan het verlengen van de werkzekerheidsgarantie en Sociaal Plan, de senioren fitregeling, de winstuitkering, loondoorbetaling bij ziekte, eerder stoppen met werken, pensioen etc. Dit zijn de punten die nog met de bestuurder besproken moeten worden. 

Vragen? 

Heb je vragen of opmerkingen dan kun je de kaderleden benaderen: Voor CNV zijn dat Tonnes van Houten en Rudolph Schutz. Voor FNV zijn dat Dave Vermeulen, Peter van der Weijde, Ben Veldhuis, Jochem Scheffer, Nico Koning en Guido van Liere. 
Uiteraard kun je ook de vakbondsbestuurders benaderen: f.toufik@cnv.nl  voor de leden van CNV en chant.vandenberg@fnv.nl voor de FNV-leden.

Fadua Toufik
Bestuurder CNV
M: 06 1020 8590
E:  f.toufik@cnv.nl



Stel hier je vraag

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error