CNV Passietour komt ook bij jou op de werkvloer

Veel uren op het werk, soms teveel druk en/of stress of lastig combineren met thuis. Werken is niet altijd gemakkelijk of toch wel? En elke dag ga je weer werken. Waarom? Of heb je geen keuze? Wat maakt dat je elke dag weer aan de slag gaat voor jouw baan? Is het jouw passie?

Deel jouw ervaring met ons. We zijn namelijk erg nieuwsgierig wat jouw werkdag mooi maakt. Of juist niet.

In de week van het werkgeluk gaat CNV Passietour op pad met de koffiefiets. We willen ook jou graag ontmoeten:

Datum: 23 september
Tijd: 14:00 uur
Plaats: Ingang Hapag-Lloyd


Kom jij ook even langs tijdens het werk of op je vrije dag voor een lekker kop koffie van een echte barista? Dan gaan we in gesprek over jouw werk en passie. Geheel vrijblijvend! Een goed gesprek.

Korte toelichting op de Passietour
CNV Vakmensen houdt een Passietour door Nederland in de week van het werkgeluk. We gaan naar Utrecht, Rotterdam, Apeldoorn en Leeuwarden. Ook Hapag-LLoyd staat op de agenda!

CNV Vakmensen vindt dat gelukkige werknemers centraal moet staan binnen het bedrijf en daarover willen we met je praten.

CNV Passietour is een initiatief van een aantal bevlogen CNV Vakmensen werknemers die steeds vaker beroepsziekten, werkstress en burn-out tegenkomen in het werkveld. Uit onderzoek blijkt dit vaak te liggen aan gebrek aan werkplezier. Wat kun je daar nou aan doen? CNV Passietour wil daarom in gesprek met werknemers over werkplezier en werkgeluk. Wellicht kunnen we iets voor jou daarin betekenen.

Tijdens een kopje koffie met Team Passietour in gesprek over jouw werkplezier of hoe dit te vergroten/bereiken. Kom jij ook even langs?

Hopelijk tot maandag!

Heb je vragen vooraf of achteraf neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar passietour@cnvvakmensen.nl of bezoek ons www.cnvvakmensen.nl/diensten/cnv-passietour

Voor de volledige tekst van de nieuwsbrief verwijs ik je naar de bijlage.

Namens Team Passietour,
Fadua Toufik

Downloads