Stemming SP CleanLease Fortes en LipsPlus

Eerder lieten wij jullie weten dat wij resultaat bereikt hebben in de onderhandelingen over een sociaal plan voor Cleanlease en Lipsplus.

In die nieuwsbrief vertelden we jullie wat de hoofdpunten zijn, die we hebben uit onderhandeld. En we beloofden onze leden dat zij binnenkort over het resultaat konden stemmen. Dat moment is nu aangebroken.
Op dit moment is bekend dat Schiedam, Voorburg en Doetinchem gaan sluiten. Normaal gesproken zouden we dus alleen aan onze leden op die vestigingen vragen om te stemmen over het sociaal plan. Maar we weten dat de kans bestaat dat er in de toekomst nog meer vestigingen zullen moeten sluiten. Daarom heeft het sociaal plan een langere geldigheidsduur gekregen en daarom vragen we aan al onze leden binnen beide bedrijven om dit plan te beoordelen.

Wat belangrijk is om te vermelden: Indien je afspraken hebt die beter zijn dan de afspraken uit het sociaal plan (bijvoorbeeld afspraken die stammen uit eerdere reorganisaties of sociale plannen) dan blijven die betere afspraken gewoon van kracht. Je raakt door dit plan dus niets kwijt!

Het totale plan ontvang je bij deze stemoproep. Lees het goed door (ook al is het lastig) en bedenk of dit jou voldoende zou helpen als jouw vestiging moet sluiten. Zijn er zaken die je niet snapt? Mail ons dan je vragen: cnvinfo@cnv.nl                   

Is alles je helder? Begrijp je wat er staat en heb je je daar een mening over gevormd? Ga dan naar Klik hier om te stemmen. Want uiteindelijk bepalen de vakbondsleden van CNV Vakmensen of er wel of geen handtekening onder dit sociaal plan gezet mag worden door de bond. We geven geen stemadvies, jij bepaalt zelf wel wat je van ons werk vindt. Wel laten we je weten dat wij zelf tevreden zijn met wat er bereikt is.

                                                KLIK HIER OM TE STEMMEN
Je kunt tot uiterlijk vrijdag 13 maart om 12.00 uur jouw stem over het sociaal plan aan ons doorgeven. Dan sluiten de stembussen en tellen we de stemmen. Diezelfde dag zullen we per e-mail bekend maken wat de uitslag is en we zullen ook de werkgever op die dag informeren. Ontvang je deze nieuwsbrief per post, dan heb je ook de mogelijkheid om digitaal te stemmen, ga hiervoor naar www.cnvvakmensen.nl/https://www.cnvvakmensen.nl/caos/textiel-en-confectie/ Hierin staat de link naar de stemming.    

Kortom:

  1. Lees alles goed door en stel vragen over wat je niet begrijpt.
  2. Vorm je een oordeel.
  3. Stem vóór 13 maart en laat ons weten wat je ervan vindt.

Willem Kruithof
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 19 98
E: w.kruithof@cnvvakmensen.nl

Downloads