Stemming Low & Bonar

Inmiddels heeft jullie werkgever ook al een bericht verstuurd, de cao Low & Bonar 2020-2021 is een feit!
Na een voor jullie in meerdere opzichten turbulent jaar: overname door Freudenberg, corona en alle aanpassingen en inspanningen die noodzakelijk waren, is er een cao die loopt van 1 april 2020 tot 1 april 2021. Er is een afspraak gemaakt over de loonsverhoging per 1 april 2020 en er zijn belangrijke afspraken gemaakt die gericht zijn op de toekomst.
Er komt een onderzoek, waarbij voor vakbonden een belangrijke rol is weggelegd. Het doel is te komen tot een toekomstgericht plan waarbij duurzame inzetbaarheid en een aantal maatregelen die op dit moment ontwikkeld worden, een wezenlijk onderdeel van uitmaken. Daarvoor is jullie hulp en inbreng noodzakelijk. Mocht je belangstelling hebben om hiermee in een werkgroep aan de slag te gaan, laat het weten.
CNV Vakmensen hoopt dat dit uiteindelijk een resultaat oplevert dat in de komende cao-onderhandelingen vastgelegd kan worden vastgelegd in de cao.

Mocht je vragen hebben, dan kun je mailen k.huntjens@cnvvakmensen.nl of bellen 06-47826877. 
Rest mij nog, jullie te bedanken voor jullie inzet en het meedenken het afgelopen jaar, jullie fijne feestdagen te wensen, ondanks de beperkingen waarmee we op dit moment allemaal te maken hebben, geniet ervan en vooral blijf gezond en tot ziens in 2021.

vriendelijke groet,
Kitty Huntjens
bestuurder CNV Vakmensen
(van 23 december t/m 3 januari ben ik afwezig)