Onderhandelingsresultaat Stora Enso de Hoop

CNV Vakmensen en FNV hebben een onderhandelingsresultaat bereikt met Stora Enso de Hoop. In deze nieuwsbrief lezen jullie hier meer over.

Om te beginnen: gezien de drukte op de secretariaten van CNV en FNV kan het zijn dat de nieuwsbrieven niet tegelijk bij leden binnenkomen. Onze verontschuldigingen hiervoor. Stuur deze brief vooral door als jij de eerste bent die de brief ontvangt. In deze nieuwsbrief tref je informatie aan over het onderhandelingsresultaat met de bijlage (onderhandelingsresultaat). In een tweede nieuwsbrief die wij separaat verzenden, vragen we de leden van CNV Vakmensen hun stem uit te brengen. Stemmen is uitsluitend voor leden: er kan uiterlijk maandag 5 juni 2023, 18:00 uur gestemd worden.

Onderhandelingsresultaat 

Dank voor jullie betrokkenheid tijdens de ledenvergaderingen vorige week en het massaal invullen van de peiling. Uit deze peiling bleek dat het bod van de werkgever onvoldoende was om tot een akkoord te komen. Jullie hebben in deze peiling laten weten wat jullie wel acceptabel vinden. Dit lag niet ver van het oorspronkelijke bod van jullie werkgever.  

Verbeterd voorstel

Om snel te kunnen schakelen hebben wij direct contact gezocht met jullie directeur en hebben wij aangegeven wat er nodig is om tot een akkoord te komen. Enkele uren later kregen wij een verbeterd voorstel. Wij willen dit voorstel als onderhandelingsresultaat aan jullie voorleggen. Gezien de huidige omstandigheden bij de Hoop denken wij dat dit het maximaal haalbare is. Wij hopen dat jullie tevreden zijn. Als lid van CNV Vakmensen kun je je stem nu uitbrengen. Leden van CNV Vakmensen krijgen hier separaat een nieuwsbrief met stemming toegestuurd. Stemmen kan uiterlijk maandag 5 juni, 18.00 uur.  Heb je vragen, of wil je meepraten over het cao-traject? Ga dan naar de cao-pagina: Stora Enso| CNV Vakmensen

Mede namens de cao-delegatie CNV en FNV,
Sharon van Boxmeer, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2886 6512 / s.vanboxmeer@cnvvakmensen.nl

 

Downloads

Heb je vragen of opmerkingen?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error