Ledenvergaderingen CNV Vakmensen en FNV De Hoop

Na het schokkende nieuws zijn we inmiddels 3 weken verder. Ashna en Sharon zijn elke week bij De Hoop geweest om met de mensen, directie en OR te spreken. Wij willen en zullen er voor jullie zijn!

Personeelsbijeenkomsten

Het wordt tijd om spoedig personeelsbijeenkomsten te organiseren. Waar staan we? Wat is ons doel? Hoe gaan we nu verder? Wat is ervoor nodig? Wat vinden onze leden belangrijk? 

Wij organiseren personeelsbijeenkomsten op:
dinsdag 11 juli om 12:30, 14:15 en 20:30 uur in de grote vergaderzaal. Kies het tijdsstip dat voor jou past. 

FNV en CNV Vakmensen organiseren deze bijeenkomsten gezamenlijk met onze adviseur. Iedereen is welkom, ook mensen die geen lid zijn van een vakbond. 

Standpunt vakbonden

Zoals eerder aangegeven: wij vakbonden gaan niet zomaar accepteren dat Stora Enso jullie banen schrapt. Jullie hebben je jarenlang 3 slagen in de rondte gewerkt, van generatie op generatie. Hoe somber het er nu ook uitziet: kopjes omhoog en strijdbaar zullen wij zijn. Linksom of rechtsom, samen zullen we zorgen voor een oplossing die recht doet aan jullie. Meer info/discussie/ruimte voor vragen volgt dinsdag. 

Wij zullen dinsdag niet al jullie vragen kunnen beantwoorden. Op sommige vragen is het antwoord: ''weten we nog niet''. Andere vragen zijn afhankelijk van wat er in een sociaal plan wordt afgesproken. In alle gevallen is het belangrijk dat mensen hun juridische bijstand controleren. Vakbondsleden hebben automatisch juridische bijstand. 

United we stand, divided we fall. 

Mede namens het kader van CNV Vakmensen en FNV en Ashna Kamta,

Sharon van Boxmeer
Bestuurder CNV Vakmensen 
M. 06 2886 6512
E. s.vanboxmeer@cnvvakmensen.nl

 

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error