Uitnodiging ledenvergadering Saint Gobain Abrasives

Op 13 maart hebben wij de eerste onderhandelingen gehad met jullie directie over een nieuwe cao. Tijdens deze bijeenkomst hebben we een update gekregen over de stand van zaken binnen Saint Gobain en hebben partijen de voorstellen toegelicht. Hoewel de onderhandelingen constructief verliepen, liggen de standpunten van beide partijen nog ver uit elkaar. Daarom nodigen wij jullie uit voor ledenvergaderingen om hierover te praten.

Ledenvergadering

Datum: 25 maart

Tijd: 14:00 uur

Locatie: zaal op de 5de verdieping

Alle leden van de vakbonden zijn van harte welkom, inclusief leden van FNV en de Unie. Tijdens deze bijeenkomst zullen we het voorstel van jullie werkgever bespreken. We zijn erg benieuwd naar jullie mening hierover en willen graag met jullie in gesprek over het vervolg van de cao-onderhandelingen.

In de bijlage vinden jullie de definitieve voorstellenbrief van CNV Vakmensen. 

Word ook lid! 

Ook tijdens het cao-traject kun je nog lid worden. Je spreekt vanaf dat moment direct mee over jouw cao. Op dit moment hebben we een tijdelijk tot en met maart 2024: de eerste 6 maanden voor 24 euro. Word lid | CNV Vakmensen - Sluit je aan | CNV Vakmensen

Maak jij een collega lid, dan krijg je een cadeaubon van 20 euro. Met jouw collega's staan we sterker. Nodig ze uit! | CNV - Vakmensen | CNV Vakmensen

Meepraten en reageren

Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraagstellen. Klik HIER om direct naar de cao-pagina te gaan.

Sharon van Boxmeer 
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 0 6 2886 6512
E: s.vanboxmeer@cnvvakmensen.nl 

Mede namens Jo en Liliane

Downloads