Update cao Kartoflex onderhandelingen 15 juni 2023

De cao-onderhandelingen van de cao Kartoflex (ook wel bekend als de cao voor Kartonnage en Flexibele Verpakkingen) zijn begonnen.

Op 15 juni hebben wij weer met de werkgeversvereniging Kartoflex onderhandeld. Langzaam aan worden er stappen gemaakt, maar we zijn er nog niet.
Beide partijen hebben wederom huiswerk, die wij met elkaar verder gaan bespreken op 11 juli aanstaande. Op 11 juli hopen wij meer concrete afspraken te maken en die we dan ook met jullie kunnen delen. Op dit moment is dat nog iets te vroeg in het proces.

We zijn dus nog volop in onderhandelingen om te komen tot een nieuwe cao per 1 oktober aanstaande.

Meepraten over jouw cao

Op de cao-pagina van de Kartonnage kun jij het hele cao-proces volgen. Reageer of je stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga direct naar jouw cao-pagina.

Als je deze nieuwsbrief per post ontvangt dan ga je naar www.cnvvakmensen.nl/caos en vul Kartonnage in het zoekveld.

Maak gebruik van deze optie en wijs ook je collega's erop. Je hoeft geen lid te zijn om mee te kijken en te doen. Meebeslissen is uiteraard alleen voor leden, dus voor jou!

Maak je collega lid!

Om sterker te staan in het onderhandelingsproces is het belangrijk dat wij zoveel mogelijk leden hebben. Want zonder leden geen cao. Overtuig je collega van het nut van het lidmaatschap van de vakbond. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven.

Ze kunnen ook zelf lid worden via www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/. Word lid!

Vragen?

Je kan altijd terecht bij jouw vakbondsbestuurder Jacqueline Kraan.

Mede namens CNV Vakmensen
Bertus Jansen van Rosendaal, kaderlid

Jacqueline Kraan, bestuurder
M. +31 6 5160 2048
E. j.kraan@cnvvakmensen.nl

Heb je vragen aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error