Cao Kartonnage en flexibele verpakkingen

Looptijd: -

De sector Kartonnage en flexibele verpakkingen omvat bedrijven die papier en karton verwerken tot verpakkingen of andere producten, en bedrijven die van thermische folie flexibele verpakkingen maken. Veel van de bedrijven vallen onder de verpakkingsindustrie. In de cao Kartonnage en flexibele verpakkingen staan afspraken over salaris, werktijden, arbeidsomstandigheden, vakantie, pensioen en veilig en gezond werken binnen deze specifieke sector.

In deze cao zijn afspraken gemaakt over loonsverhogingen, deelname aan Tiptrack (met een bijdrage van werkgever), financiële adviesgesprekken voor 50 en 60 plussers. Het sociaal fonds Flexibele Verpakkingen is actief op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Er bestaat een mogelijkheid voor werknemers om een loopbaancheck aan te vragen en een studiekostenvergoeding.

De cao wordt soms ook de cao Kartoflex genoemd.

Veelgestelde vragen

Contactpersoon

Jacqueline Kraan
Onderhandelaar

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error

Word lid van CNV

Als lid van CNV maak je deel uit van een beweging die zich inzet voor goede werk- en salarisafspraken. Die in Den Haag opkomt voor jouw belangen. Een vereniging met experts bij wie je altijd en onbeperkt terecht kunt met al je vragen over werk en inkomen. En die voor elke levensfase een passende dienstverlening voor jou heeft.

  • Deskundig advies
  • Rechtshulp voor werk en privé
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte