Verbeterd voorstel DS Smith Packaging

Zoals jullie weten hebben de leden van FNV een aantal dagen het werk neergelegd bij DS Smith Packaging. Vrijdagavond is er contact geweest tussen FNV en de directie van DS Smith Packaging. Dat heeft geleid tot een verbeterd voorstel. In deze nieuwsbrief lees je hier meer over.

Loonsverhoging van in totaal 13% 

De directie van DS Smith Packaging heeft een verbeterd voorstel gedaan met een loonsverhoging. Het verbeterd voorstel wordt positief voorgelegd. 

  • looptijd van de cao is 14 maanden (1 november 2023 tot 1 januari 2025) 
  • 9% op (200 euro in de schaal + 3%) 1 november 2023
  • 4% op 1 september 2024
De overige punten uit het eerder door DS Smith Packaging gedane eindbod hebben we tijdens de ledenvergadering besproken en blijven hetzelfde: 
  • Uitbreiding van het rouwverlof
  • De All Employee Bonus wordt voor de looptijd van deze cao gecontinueerd. De AEB wordt voortaan uitgekeerd als een percentage van het gedurende het boekjaar, waarover de AEB wordt uitgekeerd, verdiende inkomen. De AEB wordt voortaan uitgekeerd als een percentage van het gedurende het boekjaar, waarover de AEB wordt uitgekeerd, verdiende inkomen. De medewerker die op basis van vrijwilligheid gedurende het boekjaar tussentijds uit dienst treedt ontvangt voortaan dat deel van de AEB berekend over de periode tot en met het laatste volle kwartaal dat hij nog in dienst was. 
Het eerder gedane eindbod heb ik daarom aan de bijlage toegevoegd. Leden kunnen stemmen over het verbeterd voorstel. Stemmen kan door op de link hieronder te klikken. Stemmen kan tot uiterlijk 19 december 18:00 uur.

De leden hebben een aparte mail ontvangen met de stemlink.

Cao-online

Wil je reageren, heb je een vraag of wil je de eerdere nieuwsbrieven over dit cao-traject nog teruglezen ga dan naar de cao-pagina!

Of neem contact op met Arjan Zonneveld of ondergetekende.

Sharon van Boxmeer 
Bestuurder CNV Vakmensen
T. 06 28 86 65 12
E. s.vanboxmeer@cnvvakmensen.nl

Downloads

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error