Enquête cao DS Smith Packaging

In september gaan de onderhandelingen over een nieuwe cao voor DS Smith Packaging starten. Voor de komende gesprekken over de cao is jullie input rondom de cao en het werken bij DS Smith Packaging erg belangrijk, het gaat immers om jouw arbeidsvoorwaarden.

De dagen waarop wij gaan onderhandelen zijn gepland 

Op vrijdag 29 september, donderdag 19 oktober en dinsdag 31 oktober gaan wij samen met jullie directie onderhandelen over een nieuwe cao.  Namens CNV Vakmensen zal Arjan Zonneveld aansluiten aan de onderhandelingstafel. Wij houden jullie uiteraard aangesloten bij het proces. Hou de cao-pagina in de gaten. Op de cao-pagina kun je alles fases volgen en ook altijd je vragen stellen en reageren. 

Jouw mening 

Jouw input isbelangrijk! Op basis van de input van leden komen wij tot een passende voorstellenbrief voor DS Smith. Aan jou het verzoek om jouw mening te delen en de enquête in te vullen. Deel de enquête ook onder je collega’s. Iedereen die werkt bij DS Smith Packaging is vrij om deze in te vullen.

De enquête bestaat uit zowel open als gesloten vragen en geeft op het eind ook de open vraag waarin je jouw eigen ideeën kan opschrijven om de cao te verbeteren.

Klik HIER om naar de enquête te gaan.

Bedankt voor het invullen.

Nieuwe CNV leden

Om een krachtige vuist te maken en om zeggenschap te blijven houden aan de cao-tafel, is het belangrijk dat zich binnen DS Smith nieuwe leden aanmelden. Alleen samen kunnen we zorgen voor goede loonafspraken tijdens het cao-proces. Wij roepen jullie dan ook op om collega's warm te maken voor de vakbond.

Meer informatie over onze ledenactie lees je op www.cnv-ledenwerven.nl

Mede namens Arjan Zonneveld,

Sharon van Boxmeer
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2886 6512
E s.vanboxmeer@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error