Graag voorstellen; André Kramer, nieuwe bestuurder voor Hengelo Salt Specialties

André Kramer is de nieuwe CNV bestuurder voor Hengelo Salt Specials. Hij nodigt jou uit om kennis te maken bij de voorlichtingsbijeenkomsten voor jouw pensioen op maandag 22 april.
Hallo, mijn naam is André Kramer. Ik ben nieuw als bestuurder bij CNV en mij is gevraagd contactpersoon te zijn voor de leden en directie bij Hengelo Salt Specialties. Dit doe ik graag. Zoals jullie van ons gewend zijn, neem ik jullie vanaf heden mee in alle lopende zaken voor wat betreft Hengelo Salt Specialties.
Ik ben 59 jaar en heb lang gewerkt in de financiële dienstverlening. Als CNV kaderlid heb ik de afgelopen jaren deelgenomen aan meerdere onderhandelingen voor de cao en recent ook voor pensioenen. Die ervaring neem ik mee naar Salt.

Door het uitvallen van mijn collega Chantal van Binsbergen is er spijtig genoeg geruime tijd geen contactpersoon geweest voor jullie als leden. FNV-collega Monique Daamen heeft CNV formeel waargenomen in de cao en pensioengesprekken. Ook heeft jullie collega Eddie Broekhuis als kaderlid steeds deelgenomen in de overleggen. Wij zijn Monique ,maar vooral ook Eddie, hiervoor veel dank verschuldigd.

Hoe nu verder?

Er is in de afgelopen periode best veel gebeurd. Zo is er in december een nieuwe cao overeengekomen en is er vorige maand overeenstemming bereikt over aanpassing van de pensioenovereenkomst naar aanleiding van de Wet Toekomst Pensioenen.

Om jullie te informeren over deze gewijzigde pensioenovereenkomst zijn er komende maandag 22 april twee informatiebijeenkomsten voor alle werknemers. Jullie zijn hiervoor uitgenodigd door de directie. Ik zal hier ook bij aanwezig zijn en ben dus na afloop ook beschikbaar om kennis te maken en eventuele vragen te beatwoorden.

Het zou fijn zijn als we elkaar dan kunnen ontmoeten. Natuurlijk ben ik ook per mail of telefonisch te bereiken.


André Kramer
Bestuurder CNV
M: 06-41629535
E: a.kramer@cnv.nl

Maak jouw collega’s lid voor inspraak in een toekomstige cao
Maak jouw collega’s nu lid van CNV Vakmensen zodat zij meteen inspraak hebben op de voorstellen en straks ook kunnen beslissen over cao in 2025. Wat willen wij in onze cao? Is het resultaat voldoende om daarmee in te stemmen? Dat is dan aan jou en jouw collega’s. Jij ontvangt per geworven lid een cadeaubon t.w.v. €20,-! Maak ze nu lid voor maar € 24,- voor de eerste 6 maanden via: Maak jouw collega lid van CNV!

Cao-traject online
Online kun jij jouw aanvullende ideeën plaatsen, stemmen op een idee van iemand anders, kun je al je vragen kwijt, het nieuws volgen over het pensioenstelsel of de volgende cao-traject waarbij wij ook altijd reageren.Ga hier naar de cao-pagina. Samen kunnen we het belang van een sterke vakbond benadrukken, met het einddoel om tot cao afspraken te komen die nodig zijn om jou baan leuker te maken, duurzamer en gebaseerd op onderwerpen die zich nu afspelen op de werkvloer.