Uitslag stemming sociaal plan Flowserve

Op 5 februari 2024 hebben we een ledenvergadering gehouden over het principeakkoord van het Sociaal Plan wat met Flowserve is bereikt. In de nieuwsbrief van 8 februari is jullie gevraagd om jullie stem over het principeakkoord uit te brengen.

Meerderheid is voor het nieuwe Sociaal Plan

Op 12 februari om 12:00 sloot de stembus en is er door jullie vóór het nieuwe Sociaal Plan gestemd. Dat houdt in dat het Sociaal Plan definitief wordt. Het plan zal ingaan vanaf 1 maart 2024 en loopt tot 1 maart 2029. Het blijft natuurlijk vervelend dat mensen hun baan gaan verliezen. Door het Sociaal Plan worden de gevolgen van het ontslag verzacht.

CNV is er voor jou

CNV is er ook voor jou als je als gevolg van de reorganisatie boventallig wordt verklaard. We kunnen je bijvoorbeeld helpen door de beëindigingsovereenkomst te checken. Mochten er nog vragen zijn, aarzel niet om je collega’s die kaderlid zijn te benaderen of om contact op te nemen met CNV Info via 030 - 7511007. 

Maak je collega lid

Is je collega al lid? Als jij je collega lid maakt, betaalt de collega € 24,- voor de eerste 6 maanden. Jij ontvangt een cadeaubon van € 20,-. Ga voor meer informatie naar
www.cnv-ledenwerven.nl Verspreid deze nieuwsbrief onder je collega’s die (nog) geen lid zijn van CNV Vakmensen. Samen staan we sterk!

Johann Honders
bestuurder CNV Vakmensen
M: +31 6 3020 5136
j.honders@cnvvakmensen.nl

 

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error