Nieuwsbrief sociaal plan Accell - vakbonden en werkgever bereiken onderhandelingsresultaat

Vanmorgen hebben we op verzoek van Accell weer overleg gevoerd over een af te spreken Sociaal Plan. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: we hebben een onderhandelingsresultaat bereikt. Het woord is vervolgens aan jullie, de leden van de vakbond.

Wij gaan het resultaat zo snel mogelijk met jullie bespreken en ter stemming voorleggen en dat zullen we doen tijdens een ledenvergadering. Jullie zullen begrijpen dat we het comfort ervaren om dit resultaat aan jullie te presenteren, dat zegt ook wat over hoe ik er als bestuurder van CNV Vakmensen naar kijk. De leden gaan uiteindelijk een oordeel vellen over het resultaat en alleen de leden van de vakbond kunnen bepalen of het resultaat voldoende is.

We nodigen iedereen uit, leden en niet-leden voor een personeelsbijeenkomst op:

Personeelsbijeenkomst Accell
Maandag 18 maart
Kantine Accell
Aanvang 15.00 uur

De stemming zal vanaf maandag digitaal gebeuren, via een link naar een enquête en jullie krijgen daarbij de volledige tekst van het resultaat toegestuurd. Je kunt dan op basis van de presentatie en de tekst je oordeel vormen. De stemming zal ongeveer een week lopen en dus hebben we eind volgende week duidelijkheid over de stemming. Mocht het digitaal stemmen uiteindelijk niet lukken dan maken we daar samen een andere afspraak over. 

Mocht je op dit moment vragen hebben die niet kunnen wachten tot maandag, voel je dan vrij om mij te mailen of bellen. Ik sta je graag te woord. 

Anthony Williams
Bestuurder CNV Vakmensen
06-18711343
a.williams@cnvvakmensen.nl