Nieuwe cao Metalektro: geef je mening

De cao-onderhandelingen in de Metalektro komen eraan. Wij hebben de stand van zaken in de Metalektro én onze ideeën voor een nieuwe cao voor jou op een rij gezet in een kersverse nieuwsbrief. Onze concept cao-voorstellen zijn een logisch gevolg van onze analyse. Nu ben jij aan de beurt om daar jouw mening over te geven. Dat kan tot uiterlijk 26 februari. Onze leden hebben het laatste woord en de meerderheid beslist!

Infobulletin

In de bijlage sturen we jou het Infobulletin en de voorstellen. Lees deze heel goed door. Daarna kun je in de enquête laten weten wat jij vindt van de voorstellen. Zijn deze voorstellen voor jou voldoende om het cao-traject in te gaan? Lees de uitleg over deze voorstellen in het Infobulletin goed voor je jouw mening geeft. In het Infobulletin staat ook de link naar de enquête.

De cao online

Je kunt het hele cao-traject online volgen, reageren of vragen stellen bij alle fases van het cao-traject. Ga naar jouw cao-pagina en sla deze op als favoriet. Klik hier om naar jouw cao-pagina te gaan, of vind deze via www.cnvvakmensen.nl/caos en zoek op Metalektro.

Will Kroonen, voorzitter cao-commissie
Erwin Lubbers, secretaris cao-commissie

Arthur Bot
Onderhandelaar CNV Vakmensen
M: 06 2044 5190
E: a.bot@cnvvakmensen.nl

Downloads