Metalektro: nieuwsbulletin najaar 2023

Hierbij ontvangen jullie het Infobulletin Metalektro met uiteenlopende informatie vanuit de sector die voor jou belangrijk is of kan zijn,

Je vindt het Infobulletin HIER en ook is deze terug te vinden op de cao-pagina Metalektro.

Cao-online

Het duurt nog wel een even maar we beginnen alvast met het verzamelen van ideeën voor de volgende cao. De huidige cao loopt af op 1 mei 2024. Heb je een idee? Deel deze op de cao-tijdlijn. Anderen kunnen jouw idee dan liken met het duimpje. Daarmee stem je een idee omhoog. Hoe meer likes, hoe hoger het idee eindigt. Ook collega's die geen lid zijn kunnen hun idee indienen en stemmen op ideeën van anderen. Stuur dit bericht dus door.

Maak je collega lid

Hoe meer leden hoe groter jouw invloed op het eindresultaat. Maak jij nu je collega lid dan ontvang jij een cadeaubon t.w.v. € 20,- per nieuw geworven lid. De werkgever betaalt het eerste jaar de helft van de contributie. En bij CNV Vakmensen betaal je de eerste 6 maanden in totaal maar € 20,23, dus jouw collega daar de helft van! Ga hier naar de actie-site. Leuk om bonnen te sparen voor cadeautjes in de dure december maand?

Heb je een vraag of opmerking?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error