Bonden ontvangen uitnodiging van Accell - Ultimatum twee dagen opgeschort

Gisterenavond ontvingen wij van de directie een uitnodiging tot het hervatten van de gesprekken over een sociaal plan. De werkgever heeft aangegeven dat zij bereid zijn om de vakbonden tegemoet te komen op een (aantal) voor jullie belangrijke punten.

Wij zullen een serieuze uitnodiging tot het gesprek nooit afwijzen en dus hebben wij aangegeven dat wij bereid zijn te luisteren naar het verhaal. Komende donderdag om 09.00 uur gaan wij opnieuw in gesprek met de directie en zullen we bekijken of we er alsnog uit kunnen komen. We gaan het gesprek open in, maar zoals altijd geldt: eerst zien en dan pas geloven!

Ultimatum opgeschort

Zoals jullie weten loopt het ultimatum vandaag om 17.00 uur af. Wij hebben besloten om in afwachting van de inhoud van de gesprekken het ultimatum nu eerst op te schorten. Dat betekent dat wij het aflopen van het ultimatum verplaatsen naar donderdag 17.00 uur. 

Zodra er meer duidelijkheid is over het perspectief op een goed sociaal plan zullen we ons zo snel mogelijk bij jullie melden. 

Mocht je vragen hebben over dit bericht of over het proces dan kun je altijd contact met mij opnemen via de onderstaande contact gegevens.

Anthony Williams
Bestuurder CNV Vakmensen
0618711343
a.williams@cnvvakmensen.nl