Ludieke bijeenkomst voor jouw cao Grafimedia

Zoals jullie weten hebben werkgevers aangegeven dat men een budget heeft van maximaal 10% met een looptijd voor de nieuwe cao van 27 maanden. De werkgevers komen aan het einde van volgende week met een eindbod. Het bod van 10% voor 27 maanden, wordt in de ledenvergadering op 14 mei besproken en pas als alle werkgevers hiermee instemmen wordt dit eindbod formeel geformuleerd. Blijkbaar is zelfs die 10% over 27 maanden eigenlijk al te veel gevraagd!

Als bonden hebben wij een bod gedaan dat gebaseerd is op de minimale reparatie van jouw koopkracht en op extra koopkrachtverbetering. Als we naar de koopkracht kijken van de afgelopen periode, sinds de laatste cao, hebben jullie keihard ingeleverd.

Onze eis

Om onze eis kracht bij te zetten willen wij je dan ook uitnodigen voor een ludieke actie voorafgaand aan de ledenvergadering voor de werkgevers. Laat zien dat ook jij een acceptabele loonsverhoging wilt. Uiteindelijk gaat het om jouw koopkracht en kan je nu invloed uitoefenen. Het is een ludieke actie, geen staking dus. Maar er is niets dat je tegenhoud om hier vrij voor te nemen. Roep ook je collega’s op om te komen (ook als ze geen lid zijn)!

Waar en wanneer?

Dinsdag 14 mei 10.00 uur
H20 Rabo Esports Campus
Spinnekop 2-3
Purmerend

Wellicht helpt dit om de werkgevers op andere gedachten te brengen en tijdens hun ledenvergadering te pleiten voor een hogere loonsverhoging.

Zorg dat je erbij bent!

Na 14 mei 2024 informeren wij jullie over het eindbod van werkgevers en leggen we dit eindbod ter stemming aan jullie voor en bespreken we de vervolgstappen.

De cao online

Op de cao-pagina Grafimedia kun jij altijd jouw vragen stellen of iets aan de orde brengen. Je vindt er alle informatie over het cao-traject. Je hoeft geen lid te zijn. Dus ook voor jouw collega's die (nog) geen lid zijn maar wel een mening hebben over de cao en willen meepraten. Ga direct naar jouw cao-pagina.

Maak je collega lid

Hoe meer leden hoe groter de invloed op jouw cao! Als jij nu jouw collega(s) lid maakt ontvang jij per door jou geworven lid een keuze cadeaubon t.w.v. € 20,-. Voor nieuwe leden hebben we ook een tijdelijke actie: de eerste 6 maanden voor € 24. Dit is slechts € 4 per maand. Zo gaan we in 2024 samen sterker door. Ga naar de actie-pagina voor meer informatie.

Laura Vermeulen
Bestuurder CNV
M 06 81419063
E l.vermeulen@cnv.nl