Uitslag stemming cao Enitor Primo

Jullie hebben gestemd over het eindbod van jullie werkgever! Lees hier de uitslag.

Leden CNV stemmen voor het eindbod

Naar aanleiding van het eindbod van Primo heb ik jullie gevraagd te laten weten wat je ervan vindt en je stem uit te brengen.
Jullie hebben van je laten horen door massaal te stemmen. Van de CNV-leden is 76% VOOR. Bij FNV heeft ook een meerderheid voor gestemd.
Dank voor jullie stem en bedankt ook voor jullie input tijdens het cao-proces. Dit wordt zeer gewaardeerd. We doen het immers samen.

Niet iedereen is tevreden

Hoewel een groot deel van de leden voor de nieuwe cao heeft gestemd, heeft ook een kwart tegen gestemd. Het is belangrijk om niet onbenoemd te laten dat er onder de medewerkers in dagdienst onvrede is, dat is wel duidelijk. De dagdienst medewerkers hebben laten weten het vreemd te vinden dat alleen op vrijdagmiddag een uur kan worden opgenomen. Dit punt houden we in ons achterhoofd. Inmiddels hebben we van Enitor vernomen dat het uur eerder naar huis naar rato voor parttimers is. Hier kregen we nog vragen over.

Zoals we bij de ledenvergaderingen bespraken, is het belangrijk dat de praktische bezwaren rond het uur eerder weg komend jaar bijgehouden worden. Die bezwaren kunnen wij dan ook bij een volgende cao-onderhandeling gebruiken.

Vervolg

Nu een meerderheid voor heeft gestemd, is het cao traject afgerond. Het is de bedoeling dat de teksten van de vorige cao goedgekeurd worden en dan kunnen voor de nieuwe cao ook de nieuwe teksten gaan opstellen samen met de AWVN. Als dat afgerond is horen jullie van ons.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het dan weten.

Tristan Westra
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 4845 6854
E t.westra@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error