Onderhandelingsresultaat nieuwe cao Air Products

Vakbonden CNV en FNV hebben een onderhandelingsresultaat bereikt met Air Products over een nieuwe cao per 1 juni 2024. In de bijlage is het onderhandelingsresultaat opgenomen. Wij leggen dit resultaat positief aan jullie voor. Het is nu aan de leden om hun stem uit te brengen. Dit kan tot en met 5 mei.

Op 23 april jl. hebben Air Products en de vakbonden het cao-overleg hervat. In de vorige nieuwsbrief hebben wij aangegeven dat wij nog ver van elkaar vandaan zaten en dit overleg wilden gebruiken om meer duidelijkheid te krijgen over de inhoud van het complete voorstel van jullie werkgever, waaronder dus het loon. Dit is gelukt en sterker nog, wij zijn tot een onderhandelingsresultaat gekomen. In de bijlage is het totale onderhandelingsresultaat bijgevoegd, met deze uitkomsten en kijkend naar wat jullie de vorige cao periode aan loon hebben ontvangen, hebben wij de inflatie kunnen compenseren. Verder hebben wij nog wat aanvullende zaken afgesproken die je in het onderhandelingsresultaat kunt terugvinden. Wij nodigen jullie uit om het onderhandelingsresultaat goed te bestuderen en digitaal te stemmen! Wij leggen dit onderhandelingsresultaat dan ook positief voor aan jullie.

Stemmen

De stemming over het onderhandelingsresultaat vindt digitaal plaats. Leden krijgen vandaag een link om te stemmen kan vanaf donderdag 25 april tot en met zondag 5 mei a.s. 23.59 uur.

Vragen?

Spreek jouw kaderlid aan als je vragen hebt, stel ze op de cao-pagina of stuur een mail naar jouw vakbondsbestuurder. Bekijk onze cao pagina: Cao Air Products | CNV Vakmensen - Chemie en Energie | CNV Vakmensen

Namens de onderhandelingsdelegatie van FNV en CNV,

Bas Bremer, Bastien Houben, Wim Boogh & Ger de Groot (kaderleden FNV),
Inan Bozkir (vakbondsbestuurder FNV)

Jan van der Ree, Raymond den Hollander (kaderleden CNV),
Diana Kraan (vakbondsbestuurder CNV)
T: 06-22389584
E: d.kraan@cnv.nl