Uitnodiging Astellas ledenbijeenkomst over cao onderhandelingsresultaat

Afgelopen week hebben we de onderhandelingen voor jullie nieuwe cao afgerond. Het heeft de nodige tijd gekost en veel geduld van jullie gevraagd maar we hebben uiteindelijk een onderhandelingsresultaat weten te bereiken. Dat resultaten willen we graag toelichten tijdens een tweetal digitale ledenbijeenkomsten.

De ledenbijeenkomsten worden gehouden via Teams, en kun je tijd en plaats onafhankelijk volgen op je tablet, pc of mobiele telefoon. In de bijlage tref je het bereikte resultaat aan dat we met de werkgever hebben bereikt. We leggen het onderhandelingsresultaat met een positief advies aan jullie voor maar uiteindelijk beslissen jullie gezamenlijk of het bereikte resultaat voldoende is. 

De eerste leden bijeenkomst is van 11.00 tot 12.00 uur en kun je volgen via deze link. 

Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

De tweede ledenbijeenkomst is van 15.00 uur tot 16.00 uur en is te volgen via deze link

Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Na de ledenbjieenkomsten met de toelichtingen zullen jullie een mail ontvangen waarmee je kunt stemmen over het bereikte resultaat. Je kunt stemmen tot maandag 12 juni 12.00 uur. Daarna zal de uitslag bekend worden gemaakt en zullen we de werkgever informeren over de uitkomst. Afhankelijk van de uitkomst hebben jullie een nieuwe cao met terugwerkende kracht van 1 april 2023 of is het bereikte resultaat niet voldoende om al tot een nieuwe cao te komen.  

Ontwikkelingen locatie Meppel
Verder zijn we vorige week door Astellas geinformeerd over het voorgenomen besluit om de Meppel locatie te verkopen het Franse bedrijf Delpharm. Ik kan me voorstellen dat dit vragen oproept. We hebben als CNV een formele melding ontvangen van het voorgenomen besluit en we zullen met de directie in overleg gaan om de consequenties van de verkoop te bespreken. We zullen daarbij letten op behoud van werkgelegenheid, toekomst van de locatie Meppel als productielocatie in zijn nieuwe rol als cmo en welke plannen men heeft met de locatie. 

Mocht je vragen hebben laat het dan gerust aan mij weten. Je kunt me bereiken via de onderstaande gegevens. 

Hartelijke groet, 

Hank Oomkes
onderhandelaar CNV Vakmensen

I: www.cnv-ledenwerven.nl
E: h.oomkes@cnvvakmensen.nl
M: 06-51 60 20 57



Downloads

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error