Tweede onderhandelingsronde Yara

Afgelopen woensdag 16 april is de tweede onderhandelingsronde voor de cao van Yara geweest. In deze nieuwsbrief lees je hoe de onderhandelingsronde is verlopen.

Onderhandelingen van 16 april 2024
De tweede onderhandelingsronde is inmiddels geweest. Tijdens deze onderhandelingsronde heeft de werkgever hun voorstellen gepresenteerd. Tevens zijn we in deze onderhandelingsronde ingegaan op hoe YARA ervoor staat. Er was tijdens deze bijeenkomst ook ruimte om te reageren op de voorstellen van de werkgever. Op een aantal punten komen de voorstellen van de werkgever en van ons redelijk overeen. Op het gebied van inkomsten liggen de voorstellen nog ver uitelkaar en zullen we de komende onderhandelingsronde nodig hebben om stappen te maken.

Volgende onderhandelingen op 22 april
Op 22 april staat de derde onderhandelingsronde gepland. In deze ronde zullen we dieper ingaan op de voorstellen van de werkgever en zullen we het gaan hebben over de looneis. Uiteraard houden we je ook van deze ronde op de hoogte.

Maak je collega lid
Is je collega al lid? Als jij je collega lid maakt, betaalt hij of zij slechts €24 voor de eerste 6 maanden. Jij ontvangt per aangebracht lid een cadeaubon van €20. Ga voor meer informatie naar www.cnv-ledenwerven.nl Samen staan we sterker!

Meepraten en reageren
Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren, of je vraag stellen. Ga direct naar de cao-pagina.

Mocht je nog vragen hebben, kun je contact met Iloy Duysserinck, Rudy Harding of Kathelijne van der voort opnemen.

Mede namens Iloy Duysserinck, Rudy Harding en Peter Vlaming,

Kathelijne van der Voort
Bestuurder CNV
M: +31 6 4163 6856
E: k.vandervoort@cnv.nl