Onderhandelingsresultaat KLK Kolb

Vorige week hebben we je geïnformeerd over het bereiken van een onderhandelingsresultaat met de directie van KLK Kolb. We hebben jullie toen de hoofdlijnen van het resultaat al laten weten maar toegezegd om het hele onderhandelingsresultaat te delen als dat definitief op papier staat. In de bijlage tref je het resultaat aan zoals we dat vorige week dinsdagavond met de directie hebben bereikt.

Informatiebijeenkomsten 
Morgen 17 april zijn er om 13.45 uur en 15.15 uur en vrijdag 19 april op dezelfde tijd een tweetal informatiebijeenkomsten voor leden en niet leden waarin we een toelichting geven op het resultaat en het proces. De bijeenkomst op 17 april is zoals het nu lijkt in de kantine, mocht dit veranderen, anders zijn zullen de kaderleden je doorverwijzen naar de juiste locatie. De bijeenkomst op vrijdag is in de ruimte rechtsboven in het receptiegebouw. 

Stemming
Je ontvangt in de loop van de dag een aparte mail met daarin een persoonlijke link voor het uitbrengen van je stem. Je kunt met deze link slechts een keer je stem uitbrengen, je kunt dit doen tot vrijdag 26 april 12.00 uur. Zodra de stemming gesloten is ontvang je een nieuwsbrief met de uitslag van de stemming en zal de directie ook geinformeerd worden. Als een meerderheid van de leden voor het resultaat stemt is er een nieuwe cao met ingang van 1 april jongstleden. 

Mocht je nu al vragen of opmerkingen hebben hoor ik het graag, anders graag tot ziens bij de ledenbijeenkomst. 

Vriendelijke groet, 

Hank Oomkes
Bestuurder CNV

m: 06 5160 2057
e: h.oomkes@cnv.nl

Downloads