Hoe verder na de ledenraadpleging cao Yara?

Er vinden gesprekken plaats, maar er valt nog niets te melden.

In onze laatste nieuwsbrief hebben wij naar aanleiding van de uitslag van de ledenraadpleging aangegeven in gesprek te gaan met jullie werkgever. Inmiddels hebben er gesprekken plaatsgevonden en worden er nog gesprekken gepland. We hebben er voor gekozen dit enigszins in de luwte te doen.

Er zijn veel leden die informeren hoe het ermee staat vandaar dat we nu toch dit korte bericht sturen. Heb nog even geduld, zodra we iets kunnen melden doen we dat.

Meepraten over jouw cao

Op de cao-pagina van Yara Sluiskil kun jij het hele cao-proces volgen. Reageer of je stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga direct naar jouw cao-pagina.

Als je deze nieuwsbrief per post ontvangt dan ga je naar www.cnvvakmensen.nl/caos en vul Yara in het zoekveld.

Maak gebruik van deze optie en wijs ook je collega's erop. Je hoeft geen lid te zijn om mee te kijken en te doen. Meebeslissen is uiteraard alleen voor leden, dus voor jou!

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken, zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven.

Ze kunnen ook zelf lid worden via www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/. Word lid!


Namens de kaderleden van CNV Vakensen
Rudy Harding en Iloy Duysserinck

Peter Vlaming
Bestuurder CNV Vakmensen
E: p.vlaming@cnvvakmensen.nl
T: 06 5329 5256

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error