Eindelijk resultaat cao-onderhandelingen Yara

Na veelvuldig overleg, nu een onderhandelingsresultaat.

Gisteren zijn we eindelijk tot een onderhandelingsresultaat kunnen komen. Het is nu aan jullie of dit omgezet wordt naar een definitief akkoord.

Zoals jullie kunnen zien, is vooral over financiële zaken gesproken. Werkdruk is ook uitgebreid aan de orde geweest, het beteugelen hiervan is een zaak op lange termijn.

Er zijn in een eerder stadium afspraken gemaakt, die uitgevoerd moeten worden. Deze afspraken zijn niet aan de cao-onderhandelingstafel gemaakt, maar bij de werkgroep Fit over de Finish. Daar hoort het ook thuis.

In het periodiek overleg houden we als cao-partijen echter wel de vinger aan de pols. Om die reden hebben we wel protocollaire afspraken in het onderhandelingsresultaat opgenomen.

Vrijdag 24 mei houden we met FNV een gezamenlijke ledenraadpleging. De locatie en tijd liggen op dit moment nog niet vast. Houd deze datum wel in je agenda beschikbaar, een officiële uitnodiging volgt later.

Reacties zijn welkom bij Illroy en Rudy of via p.vlaming@cnvvakmensen.nl

Meepraten over jouw cao

Op de cao-pagina van Yara Sluiskil kun jij het hele cao-proces volgen. Reageer of je stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga direct naar jouw cao-pagina

Als je deze nieuwsbrief per post ontvangt dan ga je naar www.cnvvakmensen.nl/caos en vul Yara in het zoekveld.
Maak gebruik van deze optie en wijs ook je collega's erop. Je hoeft geen lid te zijn om mee te kijken en te doen. Meebeslissen is uiteraard alleen voor leden, dus voor jou!

Maak je collega lid van de vakbond

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken, zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar www.cnv-ledenwerven.nl


Mede namens
Illroy Duysserinck en Rudy Harding

Peter Vlaming
Bestuurder CNV Vakmensen
E: p.vlaming@cnvvakmensen.nl

Downloads